Honlapunkról letölthető a WINTAX rendszer 21.02-es verziója

csomagos_verziofrissites_kicsi„Koronavírusos” verzió, csak szájmaszkkal töltsd le!
Na jó, ez csak félig igaz, mert vírusveszély nincs, csupán arra szerettük volna felhívni a figyelmüket, hogy a bérszámfejtő programunkat felkészítettük a koronavírus világjárvány nemzetgazdaságot érintő hatásának enyhítése érdekében hozott rendeletek szerinti működésre.

Az idézett rendelet előírásait átvezettük könyvelőprogramjainkon is.

A bérszámfejtő program továbbra sem támogatja a 07. hótól való számfejtést, mert az biztos, hogy 07.01-től másképp kell majd számfejtenünk, most még nem lehet tudni, hogy mi lesz az a másképp.

Bérszámfejtő programunkkal jelenleg nem lehet 08-as, 58-as adatszolgáltatást beküldeni a NAV-hoz, mert még tervezet formájában se tudjuk, hogy milyen változtatások várhatók. Amennyiben a NAV közzé teszi a 08-as, 58-as új változatát (3.0 verziók), újra élesítjük a funkciót, kérem, figyeljék hírleveleinket.

Az idézett rendelet visszamenőlegesen, 03.01-től lép érvénybe (ezt már megszoktuk), ezért akiket a változás érint, azoknak a 03.01 utáni, a korábbi verzióval készített számfejtéseket az új verzióval érdemes újra számfejteni, mert azzal a munkáltató és a munkavállaló is jól jár.

Bár a koronavírus most mindent visz (néha sajnos szó szerint), de érdemes áttanulmányozni a WINTAX rendszer további moduljainak a verzió információit is, mert azok is tartalmaznak változásokat, fejlesztéseket.

A NAV a körülményekre való tekintettel elhalasztotta az xml 2.0-ás verziójára való kötelező áttérést, a sok egyéb változás miatt, ezt mi is csúsztatjuk pár héttel.

A 21.02-es verzió (feltöltve 2020.03.26) érvényességi dátumai a következők:
Demó változat érvényessége 2020.02.29.
Regisztrált verziók érvényessége:
Könyvelő programok 2020.05.31.
Bérszámfejtő program 2020.06.15.
Számlázó programok nincs időkorlát
Program verzió érvényessége 2020.06.30.

Jó egészséget, és jó munkát kívánva, üdvözlettel:

Novitax Kft.