Áttértünk az otthoni munkavégzésre

Sajnálattal értesítjük Önöket arról, hogy hétfőtől be kell lépnünk a korábbiakban meghirdetett, a koronavírus terjedése ellen kialakított intézkedési tervünk második fokozatába, követve ezzel a vonatkozó kormányzati intézkedéseket.

novitax otthonA második fokozat azt jelenti, hogy alapvetően otthoni munkára rendezkedünk be, az irodában napi váltással, csak ügyeletet tartunk. Kérjük, hogy újabb jelzésünkig ne telefonáljanak! Problémáikat, észrevételeiket, javaslataikat email formájában juttassák el munkatársaimhoz az alábbi email címek valamelyikén:

Egyszeres könyvvitel: egyszeres@novitax.hu
Kettős könyvvitel: kettos@novitax.hu
Számlázó program: szamlazo@novitax.hu
Bérszámfejtő program: ber@novitax.hu
WebBér: webber@novitax.hu
WebTax: webtax@novitax.hu
Központi email cím: novitax@novitax.hu

Természetesen továbbra is kerüljük a személyes kapcsolatokat, így többek között továbbra is szünetelnek a jelenlétes programbemutatók, betanítások. A személyes, és a telefonos kapcsolattartás kivételével, ügyfélszolgálatunk teljes kapacitással az otthoni munkavégzés ideje alatt is üzemel.

A programfejlesztések nem állnak le, minden jogszabály-változást határidőre átvezetünk programjainkon. Folytatódnak a korábbi hírleveleinkben ismertetett, a könyveltető és a könyvelő személyes kapcsolatát feleslegessé, az adatrögzítés jelentős részét kiküszöbölő fejlesztéseink, már csak azért is, hogy hasonló helyzetekben (bár ne legyenek ilyenek) Önök is könnyebben meg tudják valósítani az otthoni munkavégzést.

Megértésüket és segítségüket köszönve, üdvözlettel:

Zelenák András
ügyvezető