Verzióemelés: 20.05!

csomagos_verziofrissites_kicsiHonlapunkról letölthető a WINTAX rendszer legújabb, 20.05-es verziója!

A 20.05-ös verzió (feltöltve 2019.12.05.) érvényességi dátumai a következők:
Demó változat érvényessége 2019.02.28.
Regisztrált verziók érvényessége:
Könyvelő programok Nincs időkorlát
Bérszámfejtő program Nincs időkorlát
Számlázó programok Nincs időkorlát
Program verzió érvényessége 2020.03.31.

A további változások az egyes programok verzióinformációiban találhatók.

Mint régi NOVITAX felhasználók megszokhatták, hogy igazodva az új lehetőségekhez, programjaink számítástechnikai hátterét is időről-időre fejlesztjük.

Jó esetben ebből az ügyfeleink csak annyit vesznek észre, hogy programjuk sosem avul el, rosszabb esetben az átírásba hibák csúszhatnak.

Számlázó és pénzügyi nyilvántartó programunk (az IPTAX) fejlesztése most ilyen határhoz érkezett. Készült egy új “NX-es” változat, amely a fejlesztési környezetben sok év előrelépést jelent, és további fejlesztési lehetőségeket nyit meg.

Szeretnénk Önöket tájékoztatni arról, hogy ha a WINTAX új, 20.05-ös verzióját letöltik, akkor Önök már az NX-es verziót kapják meg, amelyet házi környezetben és néhány ügyfelünknél alaposan teszteltünk, ennek ellenére előfordulhatnak benne még hibák.

Ha bármilyen hibát, vagy működési rendellenséget tapasztalnak (pl. szokatlan lassulás egyes funkciókban), azt azonnal jelezzék. A hiba leírását vagy a funkció használata közben észlelt problémát juttassák el a szamlazo@novitax.hu e-mail címre.

Megértésüket és segítségüket köszönve, üdvözlettel:

Novitax Kft.