Novitax – Opten együttműködés

A Novitax Kft. és az Opten Kft. együttműködésének eredményeként a Wintax program partnernyilvántartó programjából, az ingyenes adószám ellenőrzés mellett, fizetős szolgáltatásként, az Opten Kft. Cégtár szolgáltatásából lekérhetők a Cégkivonat (hatályos cégjegyzéki adatok) és a Cégtörténet (hatályos és törölt cégjegyzéki adatok) is, PDF formátumban.

opten_novitaxAz egyes dokumentumok a cégjegyzéki adatokon kívül tartalmazzák még a cégjegyzékből nem hozzáférhető céghirdetményeket, a közleményeket, a legfrissebb NAV által nyilvántartott létszám adatot és az utolsó 5 év pénzügyi beszámolóinak 16 legfontosabb sorát, valamint 4 pénzügyi mutatót is.

Az egyéni vállalkozók, társadalmi szervezetek, alapítványok és költségvetési intézmények esetén a dokumentumok az alapadatokat tartalmazzák.

Az Opten Kft. a cégadatokat a cégjegyzéki adatok tekintetében naponta, az eljárások tekintetében óránként frissíti. Az egyéni vállalkozók és egyéb szervezetek adatai hetente frissülnek.

A minta dokumentumok itt tölthetők le:
cegtörténet minta illetve a cégkivonat minta

A Cégkivonat/Cégtörténet adatok hivatalos forrásból származnak, de a dokumentumok mégsem tekinthetők hitelesnek, mivel hiteles Cégkivonat/Cégmásolat kiadására csak az Igazságügyi Minisztérium, illetve a Közjegyzők, Ügyvédek jogosultak.

A megvásárolható szolgáltatás csomagok a következők:

50 db lekérdezés 25.000 Ft
100 db lekérdezés 50.000 Ft
200 db lekérdezés 100.000 Ft
500 db lekérdezés 200.000 Ft
1000 db lekérdezés 300.000 Ft

A Wintax programban az új szolgáltatás megrendelését, és elérését a korábbi adószám ellenőrzés funkcióba fejlesztettük, oly módon, hogy erre a gombra kattintva (Adószám lekérdezése…), a képernyő alján megjelenik a két új lehetőség “Cégkivonat PDF” és “Cégtörténet PDF”.

A Cégkivonat/Cégtörténet csomag megrendelés oldalt itt találja.

Üdvözlettel:
NOVITAX Kft.