Kreditpontok könnyedén!

Hogy kinek is kell a kreditpont? Hát a jogszabály alkotónak! Mert mi, könyvelők kiválóan elvolnánk nélküle. Ha nem ismernénk a mindenkori jogszabályokat, amúgy sem tudnánk elvégezni a munkánkat, a kreditpontok pedig nem könyvelnek helyettünk.

kreditpontok2Szóval ez egy olyan kötelező dolog, amit valamilyen formában muszáj teljesíteni, nagyon nem is érdemes halogatni. Ezért hívjuk fel ismét a figyelmüket 2019.01.30-án, a Lurdy Házban tartandó “adós” kreditpontos adóklub foglalkozásunkra, amelyen a megszerezhető kreditpontok száma 8.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a kreditpontok még számos helyen megszerezhetők, de ha hozzánk jönnek, tapasztalni fogják a NOVITAX rendezvényekre jellemző oldott, családias légkört, a szünetekben konzultálhatnak ügyfélszolgálati munkatársainkkal, kiváló előadóink pedig már szinte hazajárnak hozzánk. Arról nem is beszélve, hogy a jogszabály változások gyakorlati értelmezését jobb a munka megkezdésekor, időben megismerni, mint például nyáron, amikor már azokat hónapok óta alkalmazni kell.

Kérjük, hogy tanulmányozzák át ismét továbbképzésünk programját, és a jelentkezési lap kitöltésével mielőbb jelentkezzenek arra.

Szeretettel várjuk Önöket, üdvözlettel:
NOVITAX Kft.