A helyszín új, a hangulat a régi!

2019-ben új helyszínen, a Lurdy Házban várjuk Önöket a NOVITAX adóklub foglalkozásain.

tematikát ebben az évben is úgy állítottuk össze, hogy azokon megszerezhetők az éves kreditpontok, de jut idő a közös dolgaink átbeszélésére, az évközben várhatóan elkészülő online fejlesztéseink bemutatására is.

Ennek megfelelően a kreditpontos foglalkozások (adó, számvitel) mellett idén is lesz bérszámfejtők napja, amelyen be fogjuk Önöknek mutatni a bérszámfejtő programunkhoz fejlesztett, akár a munkavállalók által is használható, bevezetés előtt álló online (webes) programot a WebBer-t. 2019-ben varázsolnunk is kellett, bemutatjuk Önöknek, hogy egy csapásra hogyan tüntettük el az “ehot” a bérszámfejtő programunkból, és hogyan csináltunk “változatot” a nyugdíjba menőkről, de szó lesz a többi jogszabályváltozásról is.

Az első gyakorlati tapasztalatok tükrében újra tájékozódhatnak a 2019. évi jogszabály változásokról, feltehetik kérdéseiket a hosszú évek óta velünk dolgozó kiváló előadóinknak, minden adónemben. Sőt, ha jól viselkednek (aláírás!) kredit pontokat is szerezhetnek.

Megismerhetik kettős könyvviteli programjaink új fejlesztéseit! Az összeállított “slágergyanús” ügyfélszolgálati kérdések alapján pedig mélyebb tudást szerezhetnek a program hatékonyabb használatához.

Persze lesznek más témák is, kérjük, böngésszék át adóklub programunkat, és még a létszám betelte előtt jelentkezzenek az Önöket érdeklő foglalkozásokra, hozzanak magukkal kreditpont zsákot.

Ha tudását oldott, baráti légkörben, NOVITAX felhasználók között szeretné fejleszteni, és még jól is akarja érezni magát: nálunk a helye!

Üdvözlettel:

Károlyi Anita
értékesítési vezető