Jelentkezzen Kreditpontos Bodrogi Táborunkba!

2018.10.01. FIGYELEM!
Már csak 2 szabad szoba van a novemberi kreditpontos továbbképzésünkre a Bodrogi Kúriába! Ne maradjon le, JELENTKEZZEN MOST!!!

2018.09.27. FIGYELEM, UTOLSÓ HELYEK!!! Folyamatosan érkeznek a jelentkezések a novemberi Bodrogi Táborunkra, de a Kúriában a szabad szobák már csak korlátozott számban elérhetőek! Ha nem szeretne lemaradni a Novitax remek hangulatú, kreditpontos továbbképzéséről: ne késlekedjen, JELENTKEZZEN MÉG MA!!!

Mint arról már több alkalommal is hírt adtunk, ebben az évben az őszi felkészítő kreditpontos továbbképzésünket a Bodrogi Kúriában tartjuk (innen a munkaneve is, “Bodrogi tábor”), amelyre már most is várjuk feliratkozásukat.

Jelentkezni többféleképpen tudnak! Azzal igyekeztünk megkönnyíteni a dolgukat, hogy honlapunkról letölthetik jelentkezési lapunkat, illetve weboldalunkon akár közvetlenül is elérhetik az online jelentkezési felületünket. A várható programot itt találják.

Bodrogi TáborA jó kedvet, az oldott légkört és a szabadidő tartalmas eltöltését a rendező NOVITAX Kft. összeszokott és profi csapata garantálja.

Őrzött, ingyenes parkolási lehetőség!

Jelentkezésüket várva, egyben jó pihenést, nyaralást kívánva, üdvözlettel:
NOVITAX Kft.