Adószám ellenőrzés a Wintax moduljaiban!

Társcégünk, az Opten Kft.-vel kötött megállapodás alapján, az Opten adatbázisára támaszkodva a NOVITAX regisztrált ügyfelei, 15.000 adószám/év korlátig külön térítés nélkül ellenőriztethetik a partnernyilvántartásban levő, vagy az oda felveendő partnerek adószámainak érvényességét.

A Wintax modulok partner kezelői az érvényes adószámú cégek nevét és címadatait bemásoltathatják a partnernyilvántartásba (tehát azokat nem kell rögzíteni).

Például, ha a NOVITAX Kft. még nincs a nyilvántartásukba, és adószámként beírják a 10432390-2-42 számot, akkor a partneradatokba bekerül az, hogy NOVITAX Kft. 1105 Budapest Gitár u. 4.

A 15.000-es korlát regisztrált ügyfelenként értendő, ha például egy könyvelőiroda 10 cégnek könyvel, akkor a 15.000 db a tíz könyvelt cég partneradataira vonatkozik.

A 15.000-es lekérdezhető cégkorlát egy kísérleti időszakra vonatkozik, amely korlát véglegesítésére az első két hónap lekérdezési adatainak elemzése után visszatérünk.

Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy az ingyenes szolgáltatáson kívül az OPTEN Kft.-nek számos hasznos, de fizetős szolgáltatása is létezik, amelyeket Önök a már kiépített kapcsolaton keresztül kedvezményes áron vehetnek igénybe.

Az adószám érvényesség vizsgálat kezelésének leírása itt található.

Üdvözlettel:

Zelenák András
ügyvezető