Kedves Klubtagok!

Ezúton is köszönjük a kreditpontos adóklub foglalkozáson való részvételüket, reméljük azt hasznosnak találták és jól érezték magukat. Az előadások anyaga itt nézhető meg.

Engedjék meg, hogy felhívjuk az Önök és az Önök környezetében levők figyelmét az adóklubunk további előadásaira is:

Február 27. Expo Congress Hotel
Amit az adatvédelmi törvényről tudni érdemes (GDPR)

Nem egy általános, a törvényt ismertető előadással készülünk, elsősorban az ügyviteli szoftverekre, az ügyviteli szolgáltatást nyújtókra és megbízójukra vonatkozó előírásokra koncentrálunk.

Március 21. KÖSZI
Számviteli kreditpontos képzés

A korábbi évekhez hasonlóan, a kimagasló szintű előadást és konzultációt a NOVITAX tevékenységét évtizedek óta segítő előadó, Egri Retezi Katalin fogja tartani.

Április 25. KÖSZI
Útban az eIroda felé

Bemutatjuk az online személy és munkaidő nyilvántartó rendszerünket, amely megkönnyíti a bérszámfejtési munka előkészítését, bérszámfejtési szolgáltatás nyújtás, vagy saját bérszámfejtés esetén, megteremti a „papír nélküli” bérszámfejtés lehetőségét.

Bemutatjuk a Webtax online programot, amely a folyamatos és részben automatikus adatbevitellel megkönnyíti a könyvelői munka előkészítését, a könyveltető tájékoztatást és megalapozza a „papír nélküli” könyvelési szolgáltatást.

Konzultációs lehetőség a NOVITAX összes programjára vonatkozóan.

Reméljük, hogy a kínálatunkból találtak olyan témát, amelyet figyelemre méltónak találnak, és a közeljövőben ismét üdvözölhetjük Önöket valamelyik (vagy az összes) adóklub foglalkozásunkon. Jelentkezését itt adhatja le.

NOVITAX Kft.