Webber is felcsendül a bérszámfejtők napján!

Mint életünk minden területén, a munkánkban is egyszerre van velünk a múlt, a jelen és a jövő. És ahogy a bölcsek mondják, a múlt elesett hatalmunkból, de a jövendőnek urai vagyunk, alakítsuk hát együtt a jövőnket.

E gondolatmenetnek megfelelően állítottuk össze a január 24-i bérszámfejtők napjának programját. Egy kicsit vissza kell tekintenünk a múltra, sokat foglalkozunk majd a jelennel, és szeretnénk egy kicsit felvillantani valamit a jövőről is. Ezért a nap záróakkordjaként egy “zenei” premierre is meghívjuk Önöket! De mielőtt “Az Operaház fantomja” vagy például a “Macskák” musicalek szerelmesei felszisszennének, megnyugtatjuk őket: A Novitax Kft. nem váltott profilt! 🙂

Talán egyetértünk abban, hogy a bérszámfejtők munkáját nagyban segítené, ha a számfejtéshez szükséges adatok gyors, elő-feldolgozott elektronikus formában jutnának el hozzájuk. A nehézkes és drága papír alapú elszámoló lapok és más dokumentumok helyett elektronikus kimutatások készülhetnének. A munkavállalókkal és a vezetőkkel azonnal, akár mobil eszközökön is lehetne kommunikálni.

Nos, ez a lehetőség a bérszámfejtő programunk használói számára már csak egy karnyújtásnyira van. Az utolsó előadás után szeretnénk Önöknek bemutatni a leírt funkciókat megvalósító Webes programunk demó verzióját, azaz a WebBer programot!

Előadásaink után tehát, kérjük, maradjanak még a premierre, és mondják el véleményüket legújabb fejlesztésünkről. Alakítsuk együtt a jövőnket, írjuk közösen a kottáját az új WebBer remekműnek, hogy az valóban zene legyen füleinknek.

NOVITAX Kft.