NOVITAX: a szerethető munkahely!

NOVITAXTalán furcsa, hogy épp én írok erről, de én komolyan szeretek a munkahelyemre járni, lassan már harminc éve. Hogy miért is?

Elsősorban azért, mert úgy gondolom és érzem, hogy a munkatársaim is szeretik a munkahelyüket. Ezt támasztja alá az is, hogy csak nyomatékos indokok alapján és ritkán változik a csapat, munkatársaim sorra ünneplik a kerek évfordulóikat (25., 20., 15., stb. év a NOVITAX-ban).

Ehhez szorosan kapcsolódik a családias légkör, a jókedv, a kollektív alkotás öröme. Szeretjük azt, amit csinálunk, örülünk minden kis fejlesztésnek, közös gyermekeink, a programjaink fejlődésének.

Persze mindez semmit sem érne ügyfeleink nélkül, akik megszínesítik napjainkat, néha elhalmoznak problémáikkal, ötleteikkel, és nem ritkán dicséreteikkel teszik széppé napjainkat, szerethetővé munkahelyünket.

Arról, hogy a NOVITAX szerethető munkahely, most már papírunk is van. Nemrégiben indultunk a “Szerethető munkahely” minősítési versenyen, ahol elsősorban az Önök segítségével sikerült megkapnunk a szerethető munkahely címet, amelyet ezúton is köszönünk.

Bár az elmúlt harminc év alatt éppen harminc évvel lettem idősebb, még sokáig szeretnék bejárni a szerethető munkahelyemre, együtt dolgozni az összeszokott csapatommal Önökért.

Üdvözlettel:
Zelenák András