Jövedéki nyilvántartás megoldva!

RAXLA Számlázó és pénzügyi programA felhasználói igényekhez igazodva integrált pénzügyi nyilvántartási modulunkat évről-évre speciális modulokkal bővítettük. Csak emlékeztetőül, az integrált pénzügyi nyilvántartásunk a RAXLA néven ismert program számláz, kezeli a szállítói számlákat, a raktári készleteket, kiterjed a gyártás előkészítésére, nyomon követésére, vezeti a pénztárakat és a bankszámlakivonatokat. A RAXLA alapfunkcióit számos, a munkafolyamatokhoz igazodó modul segíti (pl. tagdíj nyilvántartási, terménykereskedelmi, előfizetői, hallgatói nyilvántartási, stb.).

Örömmel tájékoztathatjuk Önöket arról, hogy a speciális nyilvántartásaink köre, 2017.07-01-től újabb modullal, a jövedéki nyilvántartási modullal bővült. Az újonnan fejlesztett modul a 2016. év végi és az azt módosító 2017.év elejei jogszabályi változások figyelembe vételével készült, vezeti a jogszabályok által előírt nyilvántartásokat, teljesíti az elektronikus bevallási kötelezettségeket.

A jövedéki nyilvántartást a RAXLA programba integrálva fejlesztettük, a nyilvántartások és az adatszolgáltatások a készletnyilvántartás adataiból kinyerhetők (tehát nincs szükség párhuzamos nyilvántartásra, feldolgozásra).

Jövedéki nyilvántartásunkat használhatják bármilyen jövedéki termékkel kereskedő vállalkozások, kezeli a nagy és kiskereskedelmi tevékenységet is. A nyilvántartásnak van olyan változata, amely a jövedéki terméket előállító és a közösségi elszámolást érintő (adóraktári) készletvezetésre alkalmas.

A nyilvántartás vezetése demo verziónkban néhány alap paraméter beállítása után kipróbálható, érdeklődés esetén inkább javasoljuk a személyes kapcsolat felvételt, amely jelentősen csökkentheti a nyilvántartás vezetésének megismerésére fordított időt.

További információkért kérjük, hogy keressék Károlyi Anita munkatársunkat az alábbi elérhetőségen: e-mail, +36-70-433-0079

Üdvözlettel:

Zelenák András
ügyvezető