INTAX

Bizonylatrögzítő és iktató

program

Tegye egyszerűbbé a saját és könyvelője munkáját, iktassa, rögzítse bizonylatait

INTAX Bizonylatrögzítő és iktató program

Elterjedt gyakorlat szerint a vállalkozások vezetői hevenyészve (többnyire szatyorba) összepakolják a bizonylataikat, átrohannak a könyvelőhöz, elmondják mennyire nincs idejük, majd egy kicsit mesélnek az életükről, aztán sietve távoznak. Tehát időt szakítanak a bizonylatok összegyűjtéséhez, az utazásra, a bizonylatok átadásra feltartva ezzel könyvelőjüket és saját magukat is.

Az egyszerű bizonylatrögzítő és iktató programot (INTAX) azért fejlesztettük, hogy ezt a szükségszerű kapcsolatot kulturáltabbá, kevésbé időigényesre és lényegesen pontosabbá tegyük. Ha a könyveltető cég INTAX-ot használ, akkor a kapcsolat a következő:

A vállalkozás naponta iktatja, rendezi, és néhány fontosabb adattal rögzíti bizonylatait az INTAX programmal, majd a biztonság kedvéért be is szkenneli (a szkennelés szabadon választott), a képet, amelyet csatol a bizonylathoz. A hó végén a bizonylatállományát az INTAX-szal lementi, majd interneten átküldi a könyvelőhöz.

A könyvelő a bizonylatállományt betölti a programjába, majd a rögzített bizonylatokat könyveli, ehhez, ha szükséges, megnézi a beszkennelt bizonylatképet.

Az INTAX használata tehát a könyveltetőnél naprakészen, rendezve, elektronikusan tárolja a könyvelendő (és más) iratokat, bizonylatokat. Nincs hó végi kapkodás, nincs kifelejtett bizonylat, nincs számszaki eltérés, és nincs kényszerűen felesleges utazás a könyvelőhöz. Az INTAX használata (amely napi néhány perc időt vesz el) ráadásul bizonyos rendre szoktatja a könyveltetőt, nem lesz elkallódott, kifizetetlen, vagy duplán kifizetett számla stb.

A könyvelő elektronikusan, rendezve kapja a könyvelendő bizonylatokat, ha szükséges programjából megnézheti az eredeti bizonylattal egyező bizonylatképet, a könyveltetőre csak akkor kell időt szakítania, ha az tényleg fontos.

*Online letölthető termék, a kép csak illusztráció.

További termékeink

NTAX Kettős könyvviteli program

NTAX

Kettős könyvvitel

TAXA Egyszeres könyvviteli program

TAXA

Egyszeres könyvvitel

BÉR Bérszámfejtő, Munkaügyi nyilvántartó, Kifizetőhely kezelő program

BÉR

Bérszámfejtés

IPTAX

Pénzügyi rendszer