Megrendelhető, és élesben használható a WebBér program

Mint arról több alkalommal is hírt adtunk, bérszámfejtő programunkat kiegészítettük a Novitax "felhőben" futó (vagyis állandóan hozzáférhető, azaz online) személy és munkaidő nyilvántartó programmal.

A WebBér a bérszámfejtő munka előkészítését és a számfejtési eredmények azonnali megtekinthetőségét teszi lehetővé, többféle megoldásban:

A számfejtésben érintett személyek számára létre lehet hozni ún. "felhasználói fiókot", amelyben saját maguk, elektronikus felületen vezethetik a jelenléti ívüket, kiváltva ezzel a papír alapú jelenléti íveket. A bérszámfejtő program ezekbe a fiókokba juttatja el az előírt és a személy által igényelt számfejtési, vagy az azzal összefüggő dokumentumokat.

A személyi erőforrásokat koordináló személy (a koordinátor) a személyektől átvállalhatja a jelenléti adatok vezetését, a fiókba csak a számfejtési dokumentumok jutnak el, amelyeket a személyek megtekinthetnek.

A WebBér tehát kiszolgálja a számfejtési munkafolyamatot, amelyben a személyi adatok változásai és a jelenléti adatok folyamatosan keletkeznek, változhatnak, vagyis a WebBér használata esetén a számfejtési időszak kezdetére a bérszámfejtőnek már nem kell foglalkozni a jelenléti adatok bekérésével, feltöltésével.

A WebBér kommunikációs rendszere pedig folyamatosan jelzi a bérszámfejtőnek az azonnali beavatkozást igénylő eseményeket (pl. jogviszony bejelentések, munkáltatói igazolások stb.).

Hírlevelünk további részében címszavakban összefoglaljuk a program használatba vételének folyamatát, a használói jogosultságokat, és a jogosultságokhoz rendelt szolgáltatásokat, amelyeket megtekinthetnek a címre való kattintással.

A WebBér programunk itt érhető el.

• Milyen feladatokat lát el a WebBér?
• Felhasználói szintek, jogosultságok
• WebBér DEMO kipróbálása
• WebBér árlista
• WebBér használatba vétele, indítása
• WebBér regisztráció leírása
• WebBér rendszer feltöltése adatokkal
• WebBér adminisztrátor feladatai
• A WebBér koordinátori használata
• Személyi WebBér fiók használata
• WebBér felhasználói kézikönyv

Üdvözlettel,
NOVITAX Kft.

novitax.hu
Ez az üzenet üzleti/hivatali titkokat, valamint személyes adatokat tartalmazhat. Társaságunk a személyes adatokat az Általános Uniós Adatvédelmi Rendelet (EU Parlament és Tanács 2016/679. sz. rend.) előírásai, a titkok védelmét a Ptk. (2013. évi V. törvény) szerint látja el. Jogi szabályozásunk megtalálható a weboldalunkon.

Az üzenet kizárólag a Címzettnek szól. Azon Személyek, vagy Cégek, akik nem címzettjei, jogosultjai ennek az üzenetnek, nem ismerhetik meg, nem továbbíthatják, nem dolgozhatják fel.

Amennyiben ezt az üzenetet valamely, az internet sajátosságainak következtében felmerülő okból tévesen kapta meg, úgy kérjük, semmisítse meg és értesítse az üzenet küldőjét. Felhívjuk figyelmét, hogy a levélnek mind címzettje, mind tartalma harmadik személynek beavatkozásával befolyásolható, ezekből az okokból fakadó következményekért - mint illetéktelen címzett, hamisított tartalom, vírus - nem vállalunk felelősséget.

Novitax.hu  Mielőtt kinyomtatná ezt a levelet, gondoljon a környezetére!/Before printing think about environmental responsibility!