Tisztelt Partnerünk!

Köszönjük, hogy korábbi levelünk alapján áttekintették és pontosították regisztrációs email címeiket! Amennyiben, eddig ezt még nem tették meg, ezen a felületen két napig még van rá lehetőségük.

Az Önök által megadott email címekre (valamennyire) a közel jövőben kapni fognak tőlünk egy aktiváló levelet, kérjük, hogy azt nyissák meg, és kattintsanak az abban található linkre.

A link után megjelenő felületen arra kérjük Önöket, hogy az email címhez rendeljenek egy jelszót, ezzel tudják aktiválni regisztrációs fiókjukat.

A linkre való kattintás, és a jelszó megadása azért fontos, mert a 2019. évi programban az itt megadott jelszóval tudnak majd bejelentkezni regisztrációs fiókjukba, ahhoz hogy számítógépeiket és cégeiket regisztrálják.

Bár biztosra vesszük, hogy regisztrációs jelszavukat nem fogják elfelejteni a szilveszteri zűrzavarban, a biztonság kedvéért a 2019. évi programban még lesz lehetőségük az "elfelejtett" jelszó pótlására.

De az a tuti megoldás, hogy amint megkapják aktiváló levelünket, azonnal fellépnek az online felületre és ott beírják választott jelszavukat.

Segítő közreműködésüket előre is köszönve, üdvözlettel:

NOVITAX Kft.

novitax.hu
Ez az üzenet üzleti/hivatali titkokat, valamint személyes adatokat tartalmazhat. Társaságunk a személyes adatokat az Általános Uniós Adatvédelmi Rendelet (EU Parlament és Tanács 2016/679. sz. rend.) előírásai, a titkok védelmét a Ptk. (2013. évi V. törvény) szerint látja el. Jogi szabályozásunk megtalálható a weboldalunkon.

Az üzenet kizárólag a Címzettnek szól. Azon Személyek, vagy Cégek, akik nem címzettjei, jogosultjai ennek az üzenetnek, nem ismerhetik meg, nem továbbíthatják, nem dolgozhatják fel.

Amennyiben ezt az üzenetet valamely, az internet sajátosságainak következtében felmerülő okból tévesen kapta meg, úgy kérjük, semmisítse meg és értesítse az üzenet küldőjét. Felhívjuk figyelmét, hogy a levélnek mind címzettje, mind tartalma harmadik személynek beavatkozásával befolyásolható, ezekből az okokból fakadó következményekért - mint illetéktelen címzett, hamisított tartalom, vírus - nem vállalunk felelősséget.

Novitax.hu  Mielőtt kinyomtatná ezt a levelet, gondoljon a környezetére!/Before printing think about environmental responsibility!