Tisztelt Partnerünk!

A K&H SZÉP kártya szolgáltató már december 1-étől átállt az új, bankszámlás feltöltési rendszerre, vagyis az elkülönült bankszámlára való utalásra.

Ennek megfelelőn bérszámfejtő programunk 2018. évi verziójában az új Szép kártya bankszámlaszámok rögzíthetők a Személyi adatok képernyő "Elérhetőségek" fülön.

Az új verzió letöltése után a számlaszámokat már importálni is lehet, a Szép kártya szolgáltató, munkáltatói felületéről kinyerhető csv. fájlból a következő menüpontban:
"Szerviz " / "Importok" / "SZÉP kártya számlaszámok importálása"

A 2018. évi programba rögzített, vagy importált számlaszámokat a gépi nyitás átnyitja a 2019. évi adatbázisokba.

Üdvözlettel:
NOVITAX Kft.

novitax.hu
Ez az üzenet üzleti/hivatali titkokat, valamint személyes adatokat tartalmazhat. Társaságunk a személyes adatokat az Általános Uniós Adatvédelmi Rendelet (EU Parlament és Tanács 2016/679. sz. rend.) előírásai, a titkok védelmét a Ptk. (2013. évi V. törvény) szerint látja el. Jogi szabályozásunk megtalálható a weboldalunkon.

Az üzenet kizárólag a Címzettnek szól. Azon Személyek, vagy Cégek, akik nem címzettjei, jogosultjai ennek az üzenetnek, nem ismerhetik meg, nem továbbíthatják, nem dolgozhatják fel.

Amennyiben ezt az üzenetet valamely, az internet sajátosságainak következtében felmerülő okból tévesen kapta meg, úgy kérjük, semmisítse meg és értesítse az üzenet küldőjét. Felhívjuk figyelmét, hogy a levélnek mind címzettje, mind tartalma harmadik személynek beavatkozásával befolyásolható, ezekből az okokból fakadó következményekért - mint illetéktelen címzett, hamisított tartalom, vírus - nem vállalunk felelősséget.

Novitax.hu  Mielőtt kinyomtatná ezt a levelet, gondoljon a környezetére!/Before printing think about environmental responsibility!