NOVITAX e-számla!

A NAV egyik értelmezése szerint, bizonyos nem ellenőrizhető feltételekhez kötötten, a pdf formátumban elkészített számla önmagában is tekinthető elektronikus számlának (hangsúlyozzuk, hogy a jelenlegi értelmezés szerint).

Más értelmezések szerint, amelyet mi is vallunk, a normál pdf nem felel meg az e-számla azon kritériumának, hogy a tartalma utólag nem változtatható meg, nem beszélve arról, hogy a digitális archiválás feltételeit sem valósítja meg.

Számlázó programunk pdf számlákat most is tud készíteni, amelyeket most már el is tudunk látni hitelesített elektronikus aláírással és időbélyegzővel (számlázó programunkban a számla nyomtatási képernyőn a "Novitax eSzámla" formátumot kell választani).

Ahhoz, hogy a pdf számla hitelesítése mindenben megalapozott legyen, igénybe kellett venni fizetős szolgáltatásokat, amelyeket kénytelenek vagyunk továbbhárítani. Előzetes számításaink szerint egy digitális archiválásra is alkalmas, jogszabálynak megfelelően aláírt és időbélyegzővel ellátott e-számla nagyságrendileg 20 és 50 Ft +áfa összegbe fog kerülni, amelyért a következőket fogjuk biztosítani:

A számla elektronikus aláírása
A számla időbélyegzővel való ellátása
A számla 6 évig tartó megőrzése
A számlával együtt küldjük a NAV xmlt is
A számlát elküldhetjük a kiállító által megnevezett email címekre, akár eltérő email szövegekkel, Pl: vevő, a vevő könyvelője, a vevő bankja, saját könyvelőnk, saját bankunk, stb (fejlesztés alatt)
NOVITAX könyvelő program esetén a pdf-ben levő NAV xml kibontása, automatikus feladása a könyvelő programokba.

Az e-számla szolgáltatás használatához bevezetési kedvezményt biztosítunk!

Az első 10 e-számla készítése 2018-ban minden RAXLA programot használó ügyfelünknek automatikusan térítésmentes.

Bármely NOVITAX programot használó ügyfelünknek, vagy a NOVITAX programot nem használó ügyfélnek 2018-ban az első 10 e-számla készítése az igény bejelentése után szintén ingyenes.

Kérem, hogy próbálják ki az e-számla szolgáltatásunkat, jelezzék vissza a tapasztalataikat, ha elnyerte tetszésüket, rendeljék meg az Önök számára megfelelő számlacsomagot.

Üdvözlettel:
NOVITAX Kft.

novitax.hu
Ez az üzenet üzleti/hivatali titkokat, valamint személyes adatokat tartalmazhat. Társaságunk a személyes adatokat az Általános Uniós Adatvédelmi Rendelet (EU Parlament és Tanács 2016/679. sz. rend.) előírásai, a titkok védelmét a Ptk. (2013. évi V. törvény) szerint látja el. Jogi szabályozásunk megtalálható a weboldalunkon.

Az üzenet kizárólag a Címzettnek szól. Azon Személyek, vagy Cégek, akik nem címzettjei, jogosultjai ennek az üzenetnek, nem ismerhetik meg, nem továbbíthatják, nem dolgozhatják fel.

Amennyiben ezt az üzenetet valamely, az internet sajátosságainak következtében felmerülő okból tévesen kapta meg, úgy kérjük, semmisítse meg és értesítse az üzenet küldőjét. Felhívjuk figyelmét, hogy a levélnek mind címzettje, mind tartalma harmadik személynek beavatkozásával befolyásolható, ezekből az okokból fakadó következményekért - mint illetéktelen címzett, hamisított tartalom, vírus - nem vállalunk felelősséget.

Novitax.hu  Mielőtt kinyomtatná ezt a levelet, gondoljon a környezetére!/Before printing think about environmental responsibility!