Tisztelt Partnerünk!

Ön most a regisztráció fiókot aktiváló levelünket olvassa. A regisztrációs fiók aktiválásához és jelszó megadásához kattintson az aktiválás gombra.

A kattintás után megjelenő felületen adja meg regisztrációs fiókjának jelszavát, majd ismételje meg a jelszót.

Az aktiválás és a jelszó megadása azért fontos, mert a 2019. évi programban az itt megadott jelszóval tudnak bejelentkezni regisztrációs fiókjukba ahhoz, hogy számítógépeiket és cégeiket regisztrálni tudják.

Az aktiválási fiókjukba a Wintax főmenü "Regisztráció / Regisztrációk kezelése bejelentkezéssel" menüpontban majd lehet belépni.

AKTIVÁLÁS GOMB

Üdvözlettel:
NOVITAX Kft.

novitax.hu
Ez az üzenet üzleti/hivatali titkokat, valamint személyes adatokat tartalmazhat. Társaságunk a személyes adatokat az Általános Uniós Adatvédelmi Rendelet (EU Parlament és Tanács 2016/679. sz. rend.) előírásai, a titkok védelmét a Ptk. (2013. évi V. törvény) szerint látja el. Jogi szabályozásunk megtalálható a weboldalunkon.

Az üzenet kizárólag a Címzettnek szól. Azon Személyek, vagy Cégek, akik nem címzettjei, jogosultjai ennek az üzenetnek, nem ismerhetik meg, nem továbbíthatják, nem dolgozhatják fel.

Amennyiben ezt az üzenetet valamely, az internet sajátosságainak következtében felmerülő okból tévesen kapta meg, úgy kérjük, semmisítse meg és értesítse az üzenet küldőjét. Felhívjuk figyelmét, hogy a levélnek mind címzettje, mind tartalma harmadik személynek beavatkozásával befolyásolható, ezekből az okokból fakadó következményekért - mint illetéktelen címzett, hamisított tartalom, vírus - nem vállalunk felelősséget.

Novitax.hu  Mielőtt kinyomtatná ezt a levelet, gondoljon a környezetére!/Before printing think about environmental responsibility!