WebTax – Frissítés – 1.26-os verzió

WebTax – Frissítés – 1.26-os verzió

  • Összes számlatétel törlése
    Az új funkció a több tételes bejövő számlák rögzítésekor lehet hasznos, pl. ha a felhasználó a bejövő számlát NAV xml-ből olvassa be, de a számlán szereplő tételek helyett csak néhány összesített tételt szeretne rögzíteni.
  • NAV számla xml feldolgozás módosítása
    A továbbiakban a NAV xml-ből negatív tételeket tartalmazó számlák egységára pozitív, a tétel mennyisége negatív előjellel jelenik meg, javítottunk a tételek ÁFA-jának meghatározásán is.
  • Soktételes kimenő számlák kezelése
    A WebTax már kezel akár többszáz tételes kimenő számlákat is, optimalizáltuk a nagy tételszámú számlák kontírozását, jelentősen gyorsítottuk az NTAX feladás sebességét.
  • IBAN/SWIFT a devizás számlaképen
    A Devizás számlák esetén a számla fejlécében megjelenik a bankszámla IBAN száma és SWIFT kódja is.
  • Bizonylat státusz a banki tétel feldolgozásakor
    A banki tételek számlához kapcsolásakor a számlákat megjelenítő táblázatban látható azok státusza, valamint egy link segítségével megtekinthető a számla is.
  • E-mail küldés jelölése
    A Számláim menü/Kimenő bizonylatok listába bekerült egy új mező, amelyben pipával jelezzük, hogy az adott bizonylat e-mailben elküldésre került-e. A mező alapján a bizonylatok rendezhetők, és a mező értéke bekerül az exportba is.
  • Munkaszám/költséghely nélküli számlák
    A Kimutatások menü/Munkaszám/Költséghely kimutatásba bekerült egy új szűrési feltétel, amellyel leszűrhetők azok a bizonylatok, melyeknek van olyan tétele, amelyhez nem tartozik munkaszám vagy költséghely.
  • Fájl feltöltés API-val
    Az új API végpontokkal lehetőség van dokumentumok feltöltésére és számlához való kapcsolásukra. Feltölthetők így pl. pdf számlaképek, vagy NAV xml-ek is akár másik rendszerből. A feltöltött dokumentumok listázhatók (szűrésekkel), letölthetők és törölhetők is.
  • Kiegyenlítések kezelése API-val
    További lehetőségekkel bővült a kiegyenlítések kezelése API-val. Lekérdezhetők a rögzített kiegyenlítések, (pl. egy bizonylathoz tartozó kiegyenlítések), valamint az adott bizonylathoz tartozó kiegyenlítések egyetlen lépésben szinkronizálhatók a két rendszer között.

Üdvözlettel,
Novitax Kft.