Bővítse számviteli ismereteit, gyarapítsa kreditpontjait a NOVITAX képzésén!

online_adoklub_2021_10_13

Mint azt korábban már jeleztük, számviteli kreditpontos adóklubunkat online formában, “A számvitelről szóló 2000. évi C. törvényt módosító – 2020. november 26-án kihirdetett CXVIII. tv. – fontosabb változásai, valamint a vírushelyzethez kapcsolódó, sajátos számviteli elszámolások. Tárgyi eszközök, Saját tőke, osztalék és osztalék előleg, Átalakulások, egyesülések és szétválások aktuális kérdései” címmel tartjuk meg.

2021. október 13., 9 órától
Helyszín: Szabadon választott
Előadó: Egri Retezi Katalin, aki lassan már harminc éve szakértőként segíti a Novitax Kft. munkáját.
A szerezhető kreditpontok száma: 8 kreditpont

Mint azt bizonyára tudja, az online képzésen a kreditpontok jóváírásának szigorú szabályai vannak, ezért kérjük, hogy azok betartására, saját érdekében fokozottan ügyeljen:

• Virtuális jelenléti ívet kell vezetnünk, ezért kérjük, hogy saját e-mail címen, saját névvel jelentkezzen be (az e-mail címből ki kell derüljön a jelentkező neve pl: kovacs.nora@gmail.com).

• A virtuális jelenléti íven fel kell tüntetnünk a bejelentkező személy kreditpont igazoláshoz szükséges adatait, valamint a bejelentkezés, és a kijelentkezés idejét, amelyet a Zoom program naplóz (ebbe nem tudunk belenyúlni).

• Ezért nagyon fontos, hogy egy e-mail címről csak egy bejelentkezés történjen meg,
egy e-mail címről csak egy személy részére tudunk igazolást adni!

• Kérjük, pontosan lépjen be a Zoom-ba, és az előadás befejezése előtt ne lépjen ki, hogy meglegyen a kreditponthoz előírt ideje.

• A képzés díja 8.000.- Ft, amelyet díjbekérőnk alapján, legkésőbb az előadást megelőző napig utaljon át bankszámlánkra (11786001-20011150). A meghívó linket (és kreditpontokat) csak a részvételi díjat megfizető jelentkezőknek küldünk (írunk jóvá).

• Az adóklub jelentkezési lap itt tölthető ki, kérjük, hogy azt a kreditpont igazolások kiadása és jelentése miatt teljeskörűen, és pontosan kitöltve küldje vissza. A résztvevőknek az előadás időpontja előtt 30 perccel küldjük el a csatlakozási linket.

Jelentkezését várva, üdvözlettel:
NOVITAX Kft.