2021.02.28-án lejár a “demó” időszak!

demo_lejar

Nyilvántartásunk szerint, néhányan még nem újították meg programhasználatukat erre az évre. Gondoljuk, hogy ez csak adminisztrációs probléma lehet, hiszen a Novitax a körülmények ellenére jól teljesített.

Időben követtük a bérszámfejtés hektikusan változó szabályait, elsőként hoztuk forgalomba bérszámejtő programunk 2021. évi verzióját. Időben, és jó színvonalon sikerült megoldanunk a NAV felé történő számla adatszolgáltatás új szabályait, beleértve az áfa bevallás “M”-es lapjait, és a számlák visszakérését a NAV számla adatbázisából, valamint az áttérést a NAV xml 3.0-s verzióra.

Továbbfejlesztettük Online programjainkat (WebTax, WebBér), jelentős lépéseket tettünk a felesleges adatrögzítés és a papírmunka kiküszöböléséhez.

Fejlesztési terveink szerint ebben az évben használhatóvá tesszük a múlt év végén bemutatott, a WINTAX programból történő számlaforgalom automatikus lekérését, feldolgozását. Fejlesztjük az öntanuló kontírozási rendszert, a visszamenőleges módosítást a bérszámfejtő programban, finomítjuk a bizonylatokat feladó programrészt, könyvelőirodai munkát segítő modult fejlesztünk, hogy csak a leglényegesebb, munkában levő fejlesztéseinkről emlékezzünk meg.

Az előző év megalapozó fejlesztéseire alapozva, ebben az évben ügyfeleink Novitax bázison a valóságban is eljuthatnak a felesleges adatrögzítés nélküli könyveléshez mindkét (egyszeres, kettős könyvvitel) programunkban, valamint a papírmunka nélküli számfejtéshez.

Ezért is szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy a demó időszak 2021.02.28-án lejár. Márciusi dátummal bizonylatot rögzíteni, számfejteni, vagy számlát kiadni csak akkor tudnak, ha a demó időszak végéig rendezik időszaki programhasználati díjukat, és regisztrálják programjukat.

Saját érdekükben kérjük, rendezzék programhasználatukat, hogy munkájukban továbbra is használni tudják a Novitax programok által nyújtott tudást, kényelmet és az új lehetőségeket.

Az időszaki programhasználati díjukról korábban emailben díjértesítőt küldtünk. Amennyiben nem kapták volna meg, vagy azt nem tartják megfelelőnek, jelezzék a novitax@novitax.hu e-mail címre.

Az évkezdést és a regisztrációt segítő leírásunk itt olvasható.

Saját érdekükben kérjük, hogy mielőbb újítsák meg programhasználatukat, hogy ne érje Önöket kellemetlen meglepetésként a demó időszak lejárta.

Közreműködésüket előre is köszönve:
Novitax Kft.