Előtérben a 2021. évi programjaink

wintax 2021

Mint arról korábban már tájékoztattuk Önöket, a 2021. évi programok időben való elkészítéséhez az év hátralevő részében csökkentenünk kell ügyfélszolgálatunk elérhetőségét.

Már megszokhattuk, hogy a jogszabályi változásokról az utolsó utáni pillanatban szerzünk tudomást, a megmaradt kevés fejlesztési, tesztelési időt, főleg most, a járványhelyzetben nagyon jól ki kell használnunk.

Ebben az évben az utolsó ügyfélszolgálati nap december 21-e lesz, attól kezdve januárig nem tudunk válaszolni a kérdéseikre. Kérjük, ne hívjanak és csak halaszthatatlan ügyben küldjenek levelet.

December 10-től az ügyfélszolgálat csökkentett időben válaszol a kérdéseikre: reggel 8-tól 12 óráig. A későbe nyúló délutáni órákat szeretnénk programtesztelésre fordítani.

A 2020. évi verziókban új fejlesztés december 10-e után már nem várható. Talán az eltelt több, mint 11 havi programhasználat rutinja elegendő lesz Önöknek ahhoz, hogy az év utolsó napjait ügyfélszolgálat segítsége nélkül vészeljék át.

Januártól visszatérünk a megszokott ügyfélszolgálati rendhez.

Megértésüket köszönve, reménykedjünk egy jobb évben! Bízzunk abban, hogy a Covid 19-ből nem lesz Covid 21, sőt 2021. második felétől a Covid 19-re is csak egy rossz emlékként tekintünk majd vissza. Üdvözlettel:

NOVITAX Kft.