Kreditpontos adóklubunkat megtartjuk!

adoklub 2020

Mint azt korábban már említettük, a Covid járvány miatt többször elhalasztott számviteli kreditpontos adóklubunkat, az utoljára meghirdetett időben és helyszínen, (2020. október 21-én, szerdán, 8:30-16:00 óráig, a Lurdy Ház Mozi részén, a 6-os mozi teremben) személyes részvétellel, megtartjuk.

A helyszín lehetővé teszi a jelenleg érvényes rendelkezések betartását:

• Kérjük, hogy a helyük elfoglalásakor tartsák be a “két üres szék” szabályt (vagyis hagyjanak ki két üres széket).

• Hozzanak magukkal, és a rendezvény teljes ideje alatt hordjanak orrot és szájat eltakaró maszkot.

• A bejárathoz kézfertőtlenítőket helyezünk el, kérjük, hogy a terembe való belépéskor használják azokat.

• A terembe lázas, betegségre utaló állapotban belépni nem lehet, a rendező, Novitax Kft. munkatársai, a helyszínen jogosultak a testhőmérsékletet ellenőrizni.

• Kérjük, hogy kerüljék az ilyenkor szokásos kézfogást, puszit, és minden egyéb testi érintkezéseket.

Sajnáljuk, de reméljük megértik, hogy ezek a rendelkezések az Önök, és mindannyiunk egészsége érdekében, most szükségesek. A téma, és az elérhető kreditpontok száma nem változott (Számviteli törvény változásai 2020 című előadást Egri-Retezi Katalin Correct Kft-től tartja, a kreditpont érték: 8 számvitel), a részletes programot itt olvashatják.

A Covid járvány miatt, az adóklubra eddig még nem jelentkezők között, akadhat olyan, aki eddig még nem tudta megszerezni a számviteli kreditpontjait, ezért a jelentkezést újra nyitjuk. Kérjük, ha meggondolták magukat, akkor október 12-ig még itt jelentkezzenek a számviteli kreditpontos adóklub foglalkozásunkra.

Amennyiben a leírt körülmények miatt, korábbi jelentkezésüket visszavonják, azt is legkésőbb október 12-ig jelezzék nekünk. Október 12-e után lemondást nem tudunk elfogadni.

Bízzunk abban, hogy az adóklubfoglalkozás időpontjáig nem vezetnek be olyan veszélyhelyzet miatti intézkedéseket, amely a személyes megjelenést nem teszi lehetővé, ha erre mégis sor kerülne, van “B” tervünk, tehát nem hagyjuk Önöket pontatlanul.

Üdvözlettel,
Novitax