Nyári ügyeleti rend

Tisztelt Novitax Programhasználók!

Mint azt bizonyára Önök is tudják, a korona vírus járvány miatti veszélyhelyzet hivatalosan megszűnt. A híradások szerint a fertőzöttek és az elhalálozottak száma napról-napra nő, a vírus tehát köztünk van, és tudomásunk szerint továbbra sincs hatásos védőoltás. Véleményem szerint ez azt jelenti, hogy a korona vírus miatti veszélyhelyzet, bár már nem hivatalosan, de továbbra is fennáll.

Köszönjük eddigi türelmüket, segítő együttműködésüket, amellyel nem szeretnénk a továbbiakban visszaélni. Annak ellenére, hogy a tényleges veszélyhelyzet még nem múlt el, július 6-tól részlegesen megszüntetve a “home office” állapotot, új munkarendet vezetünk be, amelyet nyári ügyeleti rendnek neveztünk el.

A nyári ügyelet lényege, hogy munkaidőben program modulonként egy munkatársunk telefonos ügyeletet is ellát, a többiek továbbra is home office üzemmódban végzik munkájukat, másképp fogalmazva részlegesen visszaállítjuk a telefonos elérhetőséget.

Az eddig eltelt idő azt bizonyítja, hogy a legtöbb esetben bevált a telefon nélküli ügyfélszolgálat, amelyben eddig is benne volt, hogy az egyszerűbb esetekben munkatársaink felhívták Önöket. Kérjük, hogy a nyári ügyeleti rend ideje alatt csak a valóban halasztást nem tűrő ügyekben hívjanak bennünket, hogy a tényleg rászorulók hívásait tudjuk fogadni. A fő kommunikációs csatorna, továbbra is az email marad.

A nyári ügyeleti rendet augusztus végéig tervezzük, ha az égiek, és a vírus is úgy akarja, akkor szeptembertől visszatérünk a normál üzemmódba.

Bár sem az időjárás, sem a jogszabály barkácsolók (alkotókat most nem írnék), sem a járvány miatt kialakult helyzet nem emlékezetet arra, hogy már javában nyár van. Reményeim szerint ezek az apróságok nem akadályozhatják meg Önöket és bennünket abban, hogy maradjon időnk a nyaralásra, pihenésre, ahogy a reklám mondja, mert megérdemlik, megérdemeljük.

Ezért kívánok Önöknek szép, napsütéses nyári napokat, jó pihenést, nyaralást, és ha tehetik, ne menjek nyaralni oda, ahol Önök előtt a Covid 19 már megjelent.

Zelenák András