Elérhető a 2008, 2058!

Köszönve türelmüket, örömmel közöljük, hogy honlapunkról letölthető bérszámfejtő programunknak az a verziója, amellyel már elkészíthető a 2008-as adatszolgáltatás. Szinte egész éjjel dolgoztunk azon, hogy Önöknek ma reggelre legyen használható adatszolgáltatásuk (a 3.0-ás verziót tegnap eset fél kilenckor tették fel), de sajnos reggelre kiderült, hogy a 3.0-ás verzió is hibát ad, például a szakképzési hozzájárulás (2008A-01-02) lap egyes soraira.

elerheto 2008_2058

Bízunk benne, hogy hamarosan lesz a 2008-as adatszolgáltatásnak 4.0-ás verziója, amely reményeink szerint már nem fog hibát adni, és végre teljesíteni tudják az adatszolgáltatási kötelezettségüket. Ha 4.0-ás verzióhoz a bérszámfejtő programunkat is igazítani szükséges, akkor annak elkészültét és letölthetőségét jelezni fogjuk Önöknek

FONTOS!

Ellenőrzés funkció

A bérszámfejtő programba történő belépéskor automatikusan le fog futni az ellenőrzés funkció, amely kilistázza azokat a számfejtéseket, amelyek nem kedvezményesen lettek számfejtve, de a kedvezmény érvényesíthető lett volna.

Továbbá, hibalistára teszi azokat a közfoglalkoztatottakat, akiknek esetleg kedvezményesen lett számfejtve. A számfejtésbe történő belépés és a számfejtés kedvezmény nélküli tárolása után a program átszámolja a számfejtést, a következő ellenőrzéskor már nem lesz a hibalistán.

Főtevékenységet kiválasztása

A “Szerviz ” / “Beállítások” menüpontban, a Számfejtés fülön, a Koronavírus kedvezmény paraméter mellett, a kedvezményes tevékenységet végző vállalkozások esetében, KÖTELEZŐEN ki kell választani a főtevékenységet, mely alapján a kedvezmény érvényesíthető.

Üdvözlettel,
NOVITAX Kft.