Novitax intézkedési terv

A bejelentett “koronavírus veszélyhelyzet” miatt a Novitax Kft. is kidolgozta a több fokozatú intézkedési tervét. A jelenlegi helyzetben az Önök, és munkatársaim védelmében azt látom indokoltnak, hogy minimálisra csökkentsük a személyes találkozások lehetőségét.

Ezért a mai naptól, az irodánkban való személyes programbemutatókat, programbetanítást szüneteltetjük, ha ilyenre volna szükségük, akkor azt távoli eléréssel, számítógépen keresztül tudjuk vállalni.

Figyelni fogjuk a hivatalos tájékoztatókat (tegyék ezt Önök is), és ha súlyosabbá válna a helyzet (pl. bezárják az iskolákat), akkor részleges otthonról való dolgozást fogok elrendelni, ebben az esetben a telefonos ügyfélszolgálat gyakorlatilag elérhetetlen lesz.

A járvány esetleges fellángolása esetén teljes körű otthoni munkavégzésre térünk át, ebben az esetben szünetelni fog a telefonos ügyfélszolgálat.

A részleges, és a teljes körű otthon dolgozás ideje alatt érkező email üzenteket meg fogjuk válaszolni, és a fejlesztői munka is folytatódik a korábbi leveleinkben leírtak szerint. Tehát a veszélyhelyzet ideje alatt csak a személyes és a telefonos ügyfélszolgálat fog szünetelni.

Kérjük megértésüket, úgy gondolom, hogy a kialakult helyzetben egy felelős vezetőnek kötelessége ügyfeleinek, munkatársainak, és azok hozzátartozóinak a védelme.

Üdvözlettel:

Zelenák András
ügyvezető