Legyen emlékezetes karácsonyuk!

Nem tudom, hogy Önök hogy vannak vele, de nekem ez az év úgy tűnt el, mint amikor az erősödő szél a homokszemeket egyre gyorsabban fújja ki a kezeinkből. Nem tehetünk ellene semmit, pedig szeretnénk, ha lassulna a tempó, szeretnénk, ha legalább néhány porszem megmaradna a kezeink között, szeretnénk, ha volna időnk olyan dolgokra, amelyek szép emlékként őrződnek meg az elménkben, a lelkünkben.

karihoz_2019_01fb

De valahogy ez az év nekem nem tudott ilyen lenni. A szünet nélküli határidők, a be nem tervezett, ránk kényszerített feladatok, évközi jogszabály változások, az új kihívások, a szélsőséges időjárási viszonyok, és az egyéb problémák falták az órákat, napokat, és most, karácsony táján azt vettem észre, hogy megint elment egy év és nem tudom, hogy hova lett.

De szerencsére, még nincs vége az évnek, előttünk van a legmeghittebb ünnep, a karácsony, amely mindannyiunk számára a szeretetet, a megbékélést, a családi összetartozást jelenti, amelyre az ünnep jelentőségéhez mérten készülünk fel, és amelyet ennek megfelelően szeretnénk megünnepelni. Ebben az évben erre bőven lesz is időnk, mert a napok úgy álltak össze, hogy jó hosszú karácsonyunk lesz.

Használják fel a hosszú ünnepet arra, hogy adják meg a megkívánt és megérdemelt szeretetet, törődést, szerelmet azoknak, akikre az idő szorításában erre nem volt elég idejük, de nagyon megérdemelték volna. Próbálják távol tartani azokat a problémákat, gondokat, amelyek sanyargatják hétköznapjaikat.

karihoz_2019_02 fb

Állítsák meg a mókuskereket, és tegyék olyanná ezt a karácsonyt a szeretteik és a maguk számára, amely szép emlékként fog tárolódni az elméjükben, és boldoggá teszi családjuk, és az Önök lelkét is.

Engedjék meg, hogy munkatársaim és a magam nevében emlékezetes, békében, szeretetben, családi körben eltöltött, gondtalan és boldog karácsonyt kívánjak! Pihenjenek jól, mi is ezt tesszük, hiszen az újév mindannyiunk számára megfeszített munkával, dolgos hétköznapokkal indul.

Zelenák András
ügyvezető