Cégregisztráció a „gépi” nyitáskor

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton is köszönjük segítségüket, megértésüket és türelmüket, amelyet az új regisztráció rendszer bevezetéséhez az év elején tanúsítottak, reméljük, egy év távlatában Önök is úgy gondolják, hogy az új rendszer bevált, azon nem is kívánunk módosítani.

További jó hír, hogy ebben az évben nem kell a tavalyi eljárást megismételni, a regisztrációs jogosultságukat átnyitjuk a következő évre, nem kell újra regisztrációs fiókokat létrehozniuk. Vagyis a 2020. évi verzió letöltése után az előző évi adatokkal regisztráltak lesznek.

A regisztráltság nem vonatkozik a “könyvelt (bérszámfejtett stb.) cégekre. Tapasztalataink szerint ez a kör változik az évek között a legtöbbet, és meg akartuk adni Önöknek azt a lehetőséget, hogy felülvizsgálhassák, hogy mely cégekkel szeretnének dolgozni a következő évben.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, ha átnyitnak egy olyan céget, amely az előző évben regisztrált volt, akkor a program a nyitás után megkérdezi, hogy “A regisztrált cégek közé fel kívánja venni az átnyitott céget”.

A “Nem” esetén az átnyitott cég nem lesz regisztrált, az “Igen” esetén a program tovább kérdez:

“Az előző évi regisztráció szerint”

Az “Igen” esetén a cég az előző évi jogosultságokkal regisztrált lesz, a “Nem” esetén üresen (az előző évi bejegyzések is törlődnek) megjelenik a cégregisztrációs képernyő, amelyen be kell jelölni a cégjogosultságokat. A cégjogosultsági adatok tárolása után a cég regisztrált lesz.

A cégregisztrációs adatokat év közben a szokott módon meg lehet változtatni, ha azt a nyitáskor elmulasztották volna, vagy év közben adódik valamilyen változás.

Üdvözlettel:
NOVITAX Kft.