WINTAX programrendszer 2019. évi, 20.00. verzió

Honlapunkról letölthető a Wintax programrendszer 2019. évi, 20.00. verziója!

2018.12.28-án feltöltöttük honlapunkra a Wintax programrendszer 2019. évi első, 20.00. verzióját, amelyben valamennyi modul már a 2019-ben érvényes és ismert jogszabályok szerint működik. Minden modul használható, a modulokban elérhető a kezelési kézikönyv, súgó és a verzió információ.

Az adatállományok gépi nyitásához a 2019. évi verzió mellett le kell tölteni a 2018. évi programok új verzióit, amelyekben már megtalálhatók a gépi nyitás előkészítő funkciói (így például a bérszámfejtő programban a zárás funkció).

Programátvételi lapot csak akkor kérjük beküldeni, ha az előző évhez képest változtak a cégadatok, vagy a programhasználati igény (cégek száma változik, vagy új modulokat rendel, stb.). A programátvételi lapot csak külön kérésre postázzuk, mert az honlapunkon is kitölthető.

Kérjük, hogy azonnal regisztráljanak!
2019-től új regisztrációs eljárást fejlesztettünk, kérjük, hogy számítógépeiket az első cégek átnyitása, vagy megnyitása előtt regisztrálják. Az új regisztrálási eljárást itt ismerheti meg.

A 2019-től bevezetett regisztrációs eljárásban nagyon fontos, hogy számítógépe az első cég át-, vagy megnyitása előtt regisztrálva legyen. A nyitási folyamatba beépítettük a nyitandó cég azonnali regisztrációjának lehetőségét, amely azonban csak regisztrált számítógépeken használható.

A regisztrációs eljárás változásának egyik fontos eleme, hogy a számítógépek és a feldolgozandó cégek regisztrációjához nem előfeltétele az időszaki programhasználati díj megfizetése, tehát ez nem akadálya az azonnali regisztrálásnak.

Aktiválják regisztrációs fiókjukat
A regisztráció előfeltétele az aktiválási fiókjuk regisztrációja, amelyhez rövidesen kapnak egy aktiváló levelet, kattintsanak az abban levő linkre, és adják meg regisztrációs fiókjuk jelszavát.

Bérszámfejtő programunk 2019. évi verzióját egyelőre nem tudják használni.
Ennek oka, hogy a 2019. évi programverzió első feltöltéséig nem lett kihirdetve a 2019-től érvényes minimálbér és szakmai bérminimum, amelyek alapjai számos számfejtési funkciónak. Ezért a továbbiakban leírtak akkor lesznek érvényesek, ha a bérszámfejtő program a 2019. évi verzióban elindul.

A bérszámfejtő program kilépés esetén a 2019. évi kilépő papírokat nyomtatja. Információink szerint a 19T1041-es bejelentő lapot az NAV január elején fogja honlapjára feltölteni, a NOVITAX Kft. még aznap feltölti a bérszámfejtő program azon változatát, amely már exportálja a T1041-es bejelentő lapba a személyek adatait.

Itt jegyezzük meg, hogy bérszámfejtő programunk 2018. évi verziója már elkészíti a 18M30-as adatszolgáltatást, amely elkészítéséhez a 2018. évi verziót is frissíteni kell.

Az új verziókról bővebben a verzió információkban olvashatnak, amelyek már honlapunkon is megtekinthetők.

A 20.00-ás verzióérvényesség dátumai a következők:
Demó változat érvényessége 2019.02.28.
Regisztrált verziók érvényessége:
Könyvelő programok 2019.03.31.
Bérszámfejtő program 2019.04.15.
Számlázó programok Nincs időkorlát
Program verzió érvényessége 2019.01.31.

Köszönve eddigi bizalmukat, az újévben is számítva Önökre, ezúton is eredményekben gazdag, Boldog Új Évet kívánva, üdvözlettel:

NOVITAX Kft.