A termékpaletta változásai!

A jó hír, hogy az Önök által szeretett, összes programunknak lesz 2019. évi verziója, sőt árlistánkon megjelennek új szolgáltatások is.

A teljes rendszert, az összes moduljával együtt WINTAX programnak nevezzük, ez nem változott, mint eddig is, bármelyik modult is használják, a letöltendő új verzió a Wintax telepítő (Wintax frissítő).

Az összes többi tárgyalt modul a WINTAX része.

Az egyszeres (TAXA) és kettős könyvviteli (NTAX), valamint a bérszámfejtő program (BÉR), bár a programok egyenként év közben sokat fejlődtek, ugyan abban a struktúrában rendelhetők, mint az előző évben.
Ezeknél a programoknál a termékpalettát érintő összes változás annyi, hogy a “Korlátlan” kategória meg- szűntetése miatt, a korábbi korlátlannak tekintett cégszám felett létrejöttek új kategóriák.

Az önmagában is többször integrált számlázó, pénzügyi nyilvántartó, készletnyilvántartó és egyéb analitikai programokat tartalmazó program együttest szerintünk értelmezhetőbb módon vontuk össze.

A RAXLA programnév 2019-től csak a számlázó programok közös neve lesz, de már a legnagyobb kiépítés sem tartalmaz a számlázáson kívül más program modult (pl. bejövő számlák, bankszámlakivonatok kezelése). Ennek egyik meghatározó oka az is volt, hogy a NAV csak a számlázó programok bejelentését igényli, az integrált rendszer további moduljaira egyelőre nem kíváncsi.

A RAXLA-nak három verziója van:

RAXLA-E: Egyszerű számlázó
RAXLA-D: Devizás számlázó
RAXLA-S: Mindent tudó számlázó

IPTAX
Új termékként létrehoztuk az Integrált Pénzügyi Nyilvántartó rendszert (márka neve: IPTAX).

Az IPTAX magában foglalja a teljes kiépítésű számlázót (a RAXLA-S változatát). A RAXLA-S az integrált pénzügyi nyilvántartási modulban használva lehetővé teszi az összes számlatípus (számlatömb) használatát, így például a bejövő, vagy annak minősülő dokumentumokat.

Magában foglalja a házipénztár kezelő programot (márkaneve:KPTAX).

Magában foglalja a külön modulként nem értékesített bankszámlakivonat feldolgozó modult (ez a termék önállóan nem is jelenik meg, mert csak a többi modullal együtt használható).

Az IPTAX rendszer leírása itt látható

Az IPTAX-hoz (és a RAXLA modulokhoz), opcionálisan fizetendő modulként kapcsolhatók a termékpalettán önállóan is megjelenő további modulok, az árlistánkon feltűntetett programhasználati díjakért, mint például:


Készlet nyilvántartási modul (márkaneve: RAKTAX)
Rendelés nyilvántartási modul (márkaneve: RETAX)
Jövedéki nyilvántartó modul (márkaneve: JÖV-TAX)
Előfizetői nyilvántartó modul (márkaneve: ELOTAX)

A termékpalettánkon 2019-től új termékként megjelenik az e-számla készítő, továbbító és tároló szolgáltatás, amely igénybevételi díjai a kiadott számlák számához igazodik.

Üdvözlettel:
NOVITAX Kft.