Most még több pontja lehet, mint a Katicabogárnak!

katicaKözeleg a technikai okokból őszre halasztott számviteli kredit pontokat is adó, adóklub foglalkozásunk időpontja, amelyet október 25-én, 9 órától tartunk a KÖSZI, 1101 Budapest, Előd u. 1. helyszínen.

Az előadó, az Önök által már jól ismert, Egri Retezi Katalin, aki már több, mint 25 éve kiemelkedő szaktudásával támogatja munkánkat és jelentős érdemei vannak abban, hogy a kettős könyvviteli programunkat a könyvvizsgálói szakmai körökben is az egyik legjobb hazai fejlesztésű számviteli programnak tartják.

Ráadásul, erről a sokak által száraznak minősített témáról olyan érdekfeszítően, színesen és élvezhető módon az aktualitásokra kitérve tart előadást, hogy akkor is érdemes eljönni, ha a kreditpontjaikat már megszerezték, a megszerzett tudás sem lebecsülendő.

Akkor sem csalódnak, ha a témához nem teljesen kapcsolódó számviteli kérdésekre, problémákra keresik a megbízható válaszokat, mert előadónktól, a sokéves gyakorlatnak megfelelően ezt is meg fogják kapni.

Higgyék el, az Önök és a mi tevékenységünkben is a pontos (nemcsak a kreditpontos) tudás megszerzése olyan beruházás, amely jelentősen növeli a napi munka hatékonyságát, megbízhatóságát és elégedett ügyfeleket eredményez.

A szervezési problémák megkönnyítése érdekében, kérjük, hogy jelentkezésüket még ezen a héten (2018.10.14-ig) adják le.

Üdvözlettel:

Károlyi Anita
NOVITAX Kft.