Most jelentkezzen kreditpontos továbbképzésünkre!

Már a nyárias tavaszban is felhívtuk a figyelmüket a hagyományos, a következő éves adóváltozásokat ismertető továbbképzésünkre, amelyre már több mint harminc éve járnak hozzánk, és amelyen már kredit pontokat is tudunk adni.

bodrogi_img

Most már a nyárias őszben tartunk, túl egy furcsa, fülledt, és sajnálatos módon a röpke pihenések mellett többnyire munkával telt nyáron, tehát épp itt az ideje annak, hogy jelentkezzenek továbbképzésünkre, amelyet ebben az évben november 26-27. között tartunk a Bodrogi kúriában, 2365 Inárcs, Szent György u. 1 szám alatt.(térkép)

Rendezvényünk színvonalát jelzi az is, hogy vannak olyan ügyfeleink, akik szinte minden továbbképzésünkön részt vettek, szeretik a “hazai pályát”, szeretnek találkozni egymással, és a NOVITAX kft. munkatársaival. Örülnek annak, hogy első kézből hallhatják fejlesztési elképzeléseinket, mi pedig örülünk annak, hogy véleményeikkel, tapasztalataikkal segítik a munkánkat.

Jól esik az előadások után a bárban közösen iszogatni, feleleveníteni a múltat, átbeszélni a jövőt, a gondjainkat, sikereinket, vagy csak egyszerűen lazulni a wellnessben.

Önök is ehhez a közösséghez tartoznak, vagy tartozhatnak ezért használják ki és élvezzék ennek előnyeit. Jelentkezzenek továbbképzésünkre, a leírtak mellett oldott légkörben zajló színvonalas előadásokat is hallgathatnak, megválaszolják szakmai kérdéseiket, a NOVITAX munkatársai pedig beavatják Önöket a programhasználat mélyebb rétegeibe. Továbbképzésünkön a kredit pontot igénylő ügyfeleink részére adós témakörben tudjuk biztosítani a kredit pontokat, amelyet itt tudnak megigényelni.

Kedvcsinálóként itt megnézhetik továbbképzésünk tervezett programját.

Személyesen várok mindenkit!

Zelenák András
ügyvezető