Nyerjen ingyenes adóklubtagságot 2019-re!

Mint arról már több alkalommal is hírt adtunk, ebben az évben az őszi felkészítő kreditpontos továbbképzésünket a Bodrogi Kúriában tartjuk (innen a munkaneve is, “Bodrogi tábor”), amelyre már most is várjuk feliratkozásukat.

Jelentkezni többféleképpen tudnak! Azzal igyekeztünk megkönnyíteni a dolgukat, hogy honlapunkról letölthetik jelentkezési lapunkat, illetve weboldalunkon akár közvetlenül is elérhetik az online jelentkezési felületünket.

Szeretnénk, ha még a nyári szünet előtt biztosítanák helyüket továbbképzésünkön, ezért a 2018.06.30-ig jelentkezők között 5 db ingyenes adóklubtagságot sorolunk ki. Az ingyenes tagság azt jelenti, hogy a nyertesek az adóklub 2019. évi foglalkozásain térítés nélkül vehetnek részt.

nyerjen 2019 adoklubtagsagotKedvcsinálóként, levelünkhöz mellékeljük továbbképzésünk programját és részvételi feltételeit, remélve, hogy azok önmagukban is jelentkezésre sarkallják Önöket. A jó kedvet, az oldott légkört és a szabadidő tartalmas eltöltését a rendező NOVITAX Kft. összeszokott és profi csapata garantálja.

Jelentkezésüket várva, egyben jó pihenést, nyaralást kívánva, üdvözlettel:
NOVITAX Kft.