Megjelent a 19.04-es verzió!

Honlapunkról letölthető a WINTAX rendszer 19.04-es verziója, amely legfontosabb fejlesztése a kiállított számlák NAV xml szerinti ellenőrzése, és beküldése a NAV számítógépes rendszerébe (röviden online számlafunkció). Az online adatszolgáltatásról bővebben itt olvashatnak.

Mivel a NAV-nál az éles rendszer még nem indult el, számláikat ezzel a változattal csak a teszt környezetbe tudják továbbítani. A mostani változatot tehát azért töltöttük fel, hogy lehetőségük legyen a kiadott számláikat ellenőrizni, és próbaképpen beküldeni a teszt környezetbe.

A NAV a rendszert várhatóan július elején élesíti, kérjük, hogy az élesítés után és a számlázás előtt töltsék le a Wintax rendszer új verzióját (az élesítés után legkésőbb egy nappal lesz majd letölthető).

Az éles verzió megjelenéséről természetesen tájékoztatni fogjuk Önöket.

Az online számlafunkció beindításának, és a számlák beküldésének részletes szabályai a RAXLA verzióleírásából ismerhetők meg.

Ahogy a dolgok most állnak, valószínűsíthetően az elején sok hibával fognak szembe nézni, a várható csúcs miatt kérjük, hogy kerüljék a telefonos segítség kérést, mert biztosan nem tudunk minden hívást fogadni, helyette javasoljuk az e-mail küldését.

Amennyiben a rendelkezésre álló eszközökkel sem tudják a hibát felderíteni, akkor kérjük, hogy levelükben pontosan határozzák meg, hogy milyen hibát észleltek, ha lehet mellékeljék a számla képét és az elkészült xml állományt is.

Megértésüket és segítségüket előre is köszönjük!

Üdvözlettel:
NOVITAX Kft.

A 19.04-es verzióérvényesség dátumai a következők:
Demó változat érvényessége 2018.02.28.
Regisztrált verziók érvényessége:
Könyvelő programok 2018.08.31.
Bérszámfejtő program 2018.09.15.
Számlázó programok Nincs időkorlát
Program verzió érvényessége 2018.09.24.