Nőkről, Nőknek!

Az élet megalkotója nagyon ravasz és fondorlatos módon úgy találta ki, hogy annak fenntartásához legalább két félre, sőt (egyelőre) két elkülönülő nemre van szükség. Mint tudjuk, az élet célja magának az életnek a fenntartása, (az értelméről már viták vannak) ez az elkülönültség egyben elválaszthatatlan összetartozást is jelent.

Ezzel a megosztottsággal minden problémájával együtt egyet is értek. Elgondolni is rossz, hogy milyen unalmas és sivár lenne a földi élet Nők nélkül. Például, ha az élet fenntartása a férfiakra lett volna bízva, a nagy lustaságunk és a “fontos” dolgok iránti elkötelezettségünk miatt lehet, hogy már rég ki is haltunk volna.

De szerencsére az élet minden fontos és kevésbé fontos pillanatában, a születésünktől a halálunkig mindig van mellettünk (legalább) egy Nő. És ettől vagyunk mi férfiak egészek, boldogok, és ettől vagyunk néha idegesek, agresszívek, szóval többnyire színesen zajlanak a mi együttléteink.

De azért a lelkünk legmélyén tudjuk, hogy gyermekként Tőletek kaptuk azt a szeretet, amelyet felnőtt életünkben megpróbálunk nektek visszaadni. Nélkületek nem lenne melegség a családokban, szépség a földön, és a lányos apák azt is tudhatják, milyen az igazi ragaszkodó gyermeki szeretet, amely életük végéig elkíséri őket. És nem mellesleg Nektek köszönhetjük a fiainkat, azt, hogy még van élhető emberi élet a földön.

Ezért aztán teljesen jogos, hogy minden évben legyen egy nap, amikor mindezt őszintén elmondhatjuk Nektek, és egy csokor virág, vagy bonbon kíséretében megköszönhetjük mindazt, amit értünk és velünk tesztek.

Engedjétek meg, hogy a NOVITAX férfi csapata nevében én is megköszönjem azt, hogy együtt dolgozhatunk, hogy helytálltok a munkában, a családban, és kívánok Nektek egészséget, boldogságot, örömöt, és sok sikert a magánéletetekben és a munkátokban.

Zelenák András
ügyvezető