WINTAX 2018 – már letölthető!

Honlapunkról letölthető a Wintax programrendszer 2018. évi, 19.00. verziója!

2017.12.28-án feltöltöttük honlapunkra a Wintax programrendszer 2018. évi első, 19.00. verzióját, amelyben valamennyi modul már a 2018-ban érvényes és ismert jogszabályok szerint működik. Minden modul használható, a modulokban elérhető a kezelési kézikönyv, súgó és a verzió információ.

Az adatállományok gépi nyitásához a 2018. évi verzió mellett le kell tölteni a 2017. évi programok új verzióit, amelyekben már megtalálhatók a gépi nyitás előkészítő funkciói (így például a bérszámfejtő programban a zárás funkció).

Programátvételi lapot csak akkor kérjük beküldeni, ha az előző évhez képest változtak a cégadatok, vagy a programhasználati igény (cégek száma változik, vagy új modulokat rendel, stb.). A programátvételi lapot csak külön kérésre postázzuk, mert az a honlapunkon is kitölthető, vagy innen letölthetőA programátvételi lap egyébként a menükezelő “Regisztráció/Felhasználó, programhasználati igény” menüpontjában is kinyomtatható.

Már az első verzió regisztrálható, a regisztrációs eljárás lehetővé teszi egy számítógépen több programhasználatot fizető felhasználó regisztrálását, bővebb leírás itt olvasható.

A bérszámfejtő program kilépés esetén a 2018. évi kilépő papírokat nyomtatja. Információink szerint a 18T1041-es bejelentő lapot az NAV január elején fogja honlapjára feltölteni, a NOVITAX Kft. még aznap feltölti a bérszámfejtő program azon változatát, amely már exportálja a T1041-es bejelentő lapba a személyek adatait.

Itt jegyezzük meg, hogy bérszámfejtő programunk 2017. évi verziója már elkészíti a 17M30-as adatszolgáltatást, amely elkészítéséhez a 2017. évi verziót is frissíteni kell.

Az új verziókról bővebben a verzió információkban olvashatnak, amelyek már honlapunkon is megtekinthetők.

Köszönve eddigi bizalmukat, az új évben is számítva Önökre, ezúton is eredményekben gazdag, boldog új évet kívánva, üdvözlettel:

NOVITAX Kft.