Letölthető a WINTAX programrendszer 18.04-es verziója

WINTAX új főmenü

WINTAX új főmenü

A meglepetések elkerülése miatt kérjük, hogy az új verzió letöltése előtt kivételesen olvassák el ezt a levelünket és a megjelenő főmenü verzió információt.

A 18.04-es verziótól új főmenüvel indul a WINTAX
A Wintax ikonra való kattintás után a megszokott menüképük helyett egy újszerű főmenü kép jelenik meg a képernyőjükön, amely megjelenésében valóban más, de az egyes programok csempéire való kattintással a programok azonnal indíthatók, tehát ebben nincs változás.

Felvetődhet a kérdés, hogy akkor miben más az új főmenü.

Nos, abban, hogy az eddig használt főmenü statikus volt, a menüképről csak a megjelenő programok voltak indíthatók, az új főmenü viszont dinamikus, arra bármilyen program (nemcsak NOVITAX program) felhelyezhető, és bármelyik program levehető.

Tehát a főmenü a felhasználó “kezére” alakítható, például ha a felhasználó csak a bérszámfejtő programot használja, és egyben a programból való kilépés nélkül szeretné elindítani az excel, vagy a word programokat, akkor a saját főmenüjéből a bérszámfejtő programon kívül törölheti az összes NOVITAX programot, és behelyezheti a főmenüjébe az excel és a word programokat, vagy akár egy “linket” a NAV honlapjára. Hogy ne legyen üres a képernyője, a bérszámfejtő program csempéjét akár teljes képernyőre nagyíthatja.

Az új főmenü kezelési leírása a főmenü verzió információjában olvasható. A főmenü beállításaival kapcsolatban videónkban itt talál segítséget.

A 18.04-es verzió érvényességi idei a következők:

A 2017. évi, 18.04. verzió érvényességi dátumai a következők:
Demó változat érvényessége 2017.02.28.
Regisztrált verziók érvényessége:
Könyvelő programok 2017.11.30.
Bérszámfejtő program 2017.12.15.
Számlázó programok Nincs időkorlát
Program verzió érvényessége 2017.12.21.