Boldog nőnapot kívánunk!

Kedves Hölgyek!

Nőnapi képeslap virággal és csokivalA március az már egy szép hónap, elhozza nekünk a tavaszt és alkalmat teremt arra is, hogy köszöntsünk benneteket, Nőket.  És nemcsak azért, mert ma nőnap van, hanem azért mert megérdemlitek, megérdemelnétek akár minden nap! Hogy miért is, arról már tettem egy őszinte vallomást.

Nekünk, férfiaknak legalább ezen a napon alkalmunk nyílik arra, hogy egy kis tavaszi virággal, kedvességgel, szép szavakkal megemlékezzünk Rólatok és hogy megnyugtassuk lelkiismeretünket, megfogadjuk, hogy ezentúl minden nap nőnap lesz.

Sajnos a sok éves gyakorlat szerint már a másnap sem nőnap, a többiről meg ne is beszéljünk. Ebből is látszik, hogy mi férfiak gyarlóbbak vagyunk, de legalább megfogadjuk!

De ma még nőnap van és erre a napra minden évben érvényes a fogadalmunk. Ezért engedjétek meg, hogy tiszta szívvel és őszintén köszöntselek Benneteket, magam és munkatársaim nevében átadjam virtuális virágcsokrunkat és mellé egy egészséges és a testsúlyt egyáltalán nem növelő virtuális csokoládét.

A NOVITAX fiúcsapata nevében:

Zelenák András

ügyvezető