Novitax továbbképzés 2016

Rubin Wellness & Conference Hotel Budapest 2016.11.23. – 2016.11.25.
A NOVITAX Kft. 3 napos továbbképzését idén 2016. november 23. és november 25. között rendezi meg Budapesten, amelyre szeretettel várjuk ügyfeleinket.

Előadóknak a jogszabályi változások előkészítésében résztvevő szakembereket kértünk fel. A továbbképzés tervezett programja a következő:

Sike Olga – áfa törvény változásai
Szűcs Józsefné – szja törvény változásai
Dr. Németh Nóra – tao törvény változásai
Dr. Bokor Csaba – art változásai
Széll Zoltánné – tb törvény változásai

Az előadások mellett lehetőséget biztosítunk program konzultációra, szakértőinkkel és egymással megvitathatják jogszabályi kérdéseiket.

Részvételi díjak*:

Teljes ellátással 3 ágyas szobákban 66.675.- Ft/fő
Teljes ellátással 2 ágyas szobákban 68.834.- Ft/fő
Teljes ellátással 1 ágyas szobákban 80.391.- Ft/fő
Tanfolyami díj ebéddel 39.878.- Ft/fő
Tanfolyami díj 28.067.- Ft/fő

*Továbbképzésünk zártkörű, azon csak programjainkat használó ügyfeleink vehetnek részt. A program változás jogát fenntartjuk. A szálloda kültéri zárt parkolója a Novitax Kft. ügyfelei számára díjtalanul használható.

A jelentkezéseket a rendelkezésre álló létszám mértékéig véglegesnek tekintjük, azokat a részvételi díj beérkezésének sorrendjében fogadjuk el. A lemondást csak különösen indokolt esetben, írásban, a rendezvény időpontja előtt, legfeljebb 2016.11.02-ig tudjuk elfogadni, az ezt követő esetleges lemondások esetén a részvételi díjat visszafizetni nem tudjuk. Az elfogadott jelentkezéseket a rendezvény programfüzetének megküldésével jelezzük vissza, legkésőbb a rendezvény kezdete előtt 8 nappal. Az esetleges túljelentkezőket a részvételi díj visszafizetése mellett írásban is értesítjük.

Reméljük, hogy rendezvényünk felkeltette érdeklődésüket, meghívásunkat elfogadják és találkozunk a Rubin Wellness & Conference Hotelben november 23-án.

ADATBEKÉRŐ KREDITPONTOKHOZ >>