Jó szakembereket csak jó programmal lehet képezni!

WINTAX Integált vállalatirányítási rendszerTalán eddig kevesebbet beszéltünk róla, de a NOVITAX Kft. már évtizedek óta kiveszi a részét a számviteli szakember képzéséből. Több tízéves hagyománya van annak, hogy programjainkat, elsősorban a könyvelő és bérszámfejtő programokat oktatási célra használják közép és felsőfokú oktatási intézményekben.

A használók egyöntetű véleménye szerint a programok felépítése, egymásra épülése, az ellátott funkciók sokasága kifejezetten alkalmassá teszi azokat oktatási célra, a hallgatók szívesen gyakorolnak rajta.

A sok jó tulajdonság mellett nyilván az is sokat számít, hogy az oktatási intézmények szigorúan oktatási célra térítésmentesen (teljesen ingyen) kapják meg a teljes Wintax rendszert, tetszőleges felhasználóra (korlátlan munkaállomásra).

Szívügyünknek tartjuk, hogy a fiatal szakemberek ne valamilyen keveset tudó, gyenge programmal találkozzanak szakmai pályafutásuk korai szakaszában, hogy ne idegződjenek be rossz gyakorlatok (felesleges nyilvántartások vezetése, sok utómunka, kézzel készülő bevallások stb.). Reméljük azt is, hogy az oktatásban való részvételünkkel hozzájárulunk ahhoz, hogy ügyfeleink könnyebben tudják megoldani munkaerő problémájukat, és talán kialakul valamilyen kötődés a tanulmányok során használt programhoz.

Ha egyet értenek velünk, és módjuk adódna oktatási intézmények részére oktatási célra programot ajánlani, a leírtak szerint (térítésmentesen) megköszönnénk, ha a NOVITAX programot ajánlanák.

Segítségüket előre is köszönve:

NOVITAX Kft.